„Discurs public în fața audienței și a camerei de luat vederi" - training organizat pentru aleșii locali

24 septembrie 2022
„Discurs public în fața audienței și a camerei de luat vederi" - training organizat pentru aleșii locali

Aleșii locali află informații utile și tehnici practice pentru ținerea unui discurs și comunicare eficientă cu cetățenii, de la dna Angela Arama, jurnalist, producător și realizator TV, expert media și public speaking.

În zilele de 23-24 septemrbie ADEPT a organizat un training cu subiectul „Discurs public în fața audienței și a camerei de luat vederi",  pentru aleșii locali, beneficiari ai proiectului Școala Aleșilor Locali.
Capacitatea de a transmite o informație, de a convinge o audiență, necesită antrenament și câteva reguli care trebuie respectate. Modalitatea în care comunică aleșii locali garantează sau ba succesele mandatului acestora, gradul de încredere al cetățenilor față de autoritatea publică centrală/locală dar și nivelul de implicare al cetățenilor în remedierea problemelor la nivel de comunitate.
 
Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului Școala Aleșilor Locali, implementat de ADEPT cu suportul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos (Embassy Office of the Netherlands in Moldova).